Administratívna budova na Palisádach , Ba I.

Cena v RK

Exkluzívna budova na predaj v  Bratislave I

V hlavnom meste Bratislava ponúkame na predaj exkluzívnu polyfunkčnú budovu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej rezidenčnej štvrti Palisády neďaleko historického centra mesta na vlastnom pozemku o výmere 766 m2.

Budova je po komplexnej a na vysokej úrovní prevedenej rekonštrukcií zo zameraním na administratívne účely. Dvojpodlažná budova so suterénom má celkovú výmeru  648 m2 s vlastným dvorom pre komfortne parkovanie osobných aut v počte 6-8.

V budove sa spolu nachádza 15 kancelárskych miestnosti o celkovej výmere 409 m2, priestranná vstupná hala o výmere 36 m2, kuchynka s jedálňou a na každom podlaží sociálne zariadenia. V suteréne je klembový priestor o výmere 50 m2 vhodný na privátnu vinotéku.

Jedna sa o tehlovú stavbu s hrúbkou múrov do 65 cm čo vytvára v budove veľmi priaznivú klímu počas celého roka bez nutnosti použitia nútenej klimatizácie.

Masívne drevené parkety v kancelárskych miestnostiach, okna, dvere a nábytok sú vysokej kvality vyrobené na mieru.

Uvedená rezidenčná štvrť Palisády kde sa budova nachádza je najlukratívnejšou časťou mesta kde nájdeme sídla významných spoločnosti a najdrahšie súkromné rezidencie v meste.

Nehnuteľnosť je vhodná pre náročného klienta, ktorý chce mať kvalitnú budovu v prvotriednej mestskej časti mesta Bratislava.

V prípade záujmu o našu ponuku a bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0905 682 518  alebo na  office@ctc-group.sk.

 

Contact Trade Centre.s.r.o .

Váš  overený obchodný partner s tradíciou už od roku 1993.